طرح جامع مجلس برای ارزهای دیجیتال به مرحله نهایی خود نزدیک می شود
رئیس کمیسیون رمز ارز و بلاکچین در سازمان نظام صنفی رایانهای کشور میگوید طرحی که بیش از یک سال پیش به مجلس ارائه دادهاند حالا در مجلس به مرحله نهایی خود نزدیک میشود و قرار است به زودی در صحن علنی مجلس قرائت شود. او ابراز امیدواری میکند که این طرح بتواند با مساعدت نمایندگان مجلس، مشکلات رمزارزها در ایران و فعالان را برطرف کند. او تاکید دارد آنها با بخشهایی از بندهای آن به شدت مخالف هستند و سعی در اصلاح آن دارند. این طرح پس از ارائه، در چندین جلسه مشترک بین مجلس و کمیسیون تخصصی نصر کشور و کارگروه استخراج انجمن فناوران زنجیره بلوک بررسی شده است.«عباس آشتیانی»، رئیس کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانهای کشور گفت : آنها به عنوان کمیسیون رمز ارز و بلاکچین برای تدوین آییننامهها و دستورالعملهای مختلف پیرامون رمز ارزها در بخشهای مختلف دولت و حاکمیت وارد تعامل شدند و طی این سالها توانستند جایگاه رمز ارز را در بین نهادهای دولتی و حاکمیتی به خوبی بشناسانند.
او میگوید طرحی که آنها پیش بردهاند به سمع و نظر کسبوکارهای مرتبط با حوزه و علاقهمند یا نمایندگان آنها رسیده و انجمن فینتک ایران نیز در حال حاضر از متن آن آگاهی لازم را دارد. او تاکید دارد هماکنون نیاز به همدلی برای اجماع نظر همه فعالین در مورد این طرح حس میشود. آشتیانی میگوید طرح فعلی تغییرات زیادی نسبت به گذشته پیدا کرده و جملات نا امید کننده ای در آن اضافه شده است و آنها سعی دارند تا ابهامات و نکات تاریک آن را برطرف و روشن کنند.
آشتیانی میگوید آنها در تلاش هستند تا ممنوعیت مبادله رمز ارز را از متن نهایی که قرار است در مجلس ارائه شود حذف کنند چرا که تاکید دارند اگر این ممنوعیت وجود داشته باشد، کارشان در این مدت بیهوده بوده است. او همچنین تاکید دارد که آنها به موارد دیگری نیز دست پیدا کردهاند که امیدوار هستند در متن نهایی آورده شود:
«سعی داریم بانک مرکزی و سازمان بورس مرجع تدوین الزامات مبادلات رمز ارزها در داخل کشور باشد و وزارت صمت نیز مسئول صدور مجوز مزارع رمز ارزها شود. همچنین میخواهیم میزان درآمد رمز ارزها در کشور را شفاف سازی کنیم تا چراغ سبز بهتری نسبت به این فعالیتها در کشور داده شود.»
1 دیدگاه دربارهٔ «قوانین ارز دیجیتال در ایران»
خب از همون اول بگن میخوایم مالیات درامد ارزهارو بگیریم دیگه خخخخخ?